Genti femei

Genti care nu se demodeaza niciodata

Exista unele povesti de dragoste care nu se termina niciodata. Nu ma pot pronunta in privinta oamenilor, dar sunt convinsa de existenta uneia: acea poveste de dragoste cu genti unice si clasice, care nu se demodeaza niciodata. Iar cand eu spun niciodata, vreau sa spun niciodata.

Nu conteaza ce tendinte sunt, ce anotimp este, tot ceea ce contează este numai iubirea. Si clasa, desigur.

Ne dorim mereu o geanta noua, dar nu putem sa ne actualizam garderoba cu fiecare articol aparut pe piata. Unii au bugetul limitat, altii considera ca investitia este inutila. Este vorba de a alege si de a achizitiona cea mai potrivita geanta. Daca consideri ca meriti un mic rasfat nevinovat, investeste in ceva clasic, care nu o moara in veci si poti sa faci senzatie.

Chanel, mai precis modelul 2.55 lansat in februarie 1955 si desi are o vechime de peste 70 de ani, pretul este intr-o continua crestere. In anul 2010 pretul era estimat la 2850 $, in 2016 pretul ajungand la 5000$.
Desigur, nu recomand sa investiti acesti bani pentru o geanta, dar puteti gasi in magazine outlet sau printre articole vintage.

Geanta dama Chanel

Hermes este o casa de moda fondata in anul 1837, la Paris, cunoscuta pentru creare de palarii, accesorii, parfumuri si alte bunuri de lux.
Modelul prototipului Hermes Kellys a fost creat in anul 1892, avand o forma si o dimensiune total diferita de modelul actual. Dupa o tentativa de redesign din 1923, in anul 1930 este conceputa in forma finala. Numele este dat dupa actrita Grace Kelly, in 1956. Desi Hermes a lansat peste 32 de modele, geanta Kelly este un simbol in moda.

Nu mai vorbim de detalii deranjante cum ar fi pretul ei, va imaginati ca se ridica la cateva mii bune.

genti femei Hermes

Loius Vuitton cu modelul Speedy. Acest model are o vechime de aproximativ 50 de ani. LV a fost fondata in anul 1854 si este considerat cel mai luxos brand din lume. Se gaseste in diferite dimensiuni dar forma incontestabila de voiaj ramane acelasi.

Loius Vuitton geanta dama

Dior este ceva mai „tanara” companie, fondata in anul 1946 si este cunoscuta pentru rochiile fabuloase de-a lungul timpului. Lady Dior este o geanta creata de Dior in onoarea printesei Diana, in anul 1995.
Un model deosebit de elegant si de stilat. Se estimeaza un pret de 18000 $, cam cat o masina.

Dior Genti femei

Fendi a fost infiintata in anul 1925 si comercializa haine de blanuri si piele. MINI PEEKABOO este ceva mai accesibila la pret, 2500$.

Eu, personal iubesc lucrurile de calitate, dar pe care sa mi le pot permite. Sa arate ceva mai diferit, cu un desing simplu dar stilat, sa pot asorta usor si sa aiba o durata mai lunga de utilizare. La Chicbags indeplineste toate aceste lucruri si nu-mi goleste buzunarul. Alege ChicBags pentru genti dama elegante.

Nu as vrea sa-mi sacrific nu stiu cate luni de salariu, sa nu ies in oras doar pentru a-mi lua un articol de mai sus. Ma bucur mai mult de gentile Chicbags si nu sacrific nimic din activitatile mele.

Genti femei

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *