Importanta-unei-genti

Afla acum cat de Importanta este geanta in viata unei femei

Nu sunt o persoana disperata dupa genti, desi in garderoba mea zac cateva exemplare.

Indiferent de pretul acesteia, fie falsa sau luxoasa, gentile sunt o expresie a ceea ce suntem si unde ne incadram social, economic si fashion. Cum sunt multe dintre accesoriile noastre, geanta este un simbol cu caracter functional, transmitand altora din ce trib facem parte. O forma de auto-exprimare si de semnal al propriului stil, gentile sunt o agrementa intre lux si glamour. Unii nu-si permit sa isi cumpere nu stiu ce penthouse sau sa viziteze tari exotice. Dar altii pot si defileaza in societate cu genti de brand, cum ar fi Louis Vuitton.

Cele mai cunoscute genti de top sunt Hermes si Chanel, urmate de Louis Vuitton. Alte favorite sunt Balenciaga, Celine, Prada, Fendi si Gucci.

Multe dintre acestea nu au semne vizibile de identificare sau forme diferite fata de alte genti, dar starea pe care o transmit este iesita din comun. Cine este cunoscator recunoaste o geanta de brand si stie cat valoreaza. Celebritatile prin modul in care isi poarta gentile transmit un mesaj destul de puternic, cine sunt si cat sunt dispuse sa cheltuie.

Modelul Hermes’ Birken este foarte scump, pretul acesteia poate ajunge pana la 100.000 dolari. Martha Stewart si L’il Kim si-au etalat cu mare mandrie acest model inainte sa intre in inchisoare.

Oamenii au nevoie sa simta ca fac parte din ceva, familie sau comunitate. Brandurile joaca un rol aici, in afilierea persoanelor cu aceleasi preferinte sau statut.

Oamenii vor sa fie evaluati de catre altii (si ei insisi) pentru a castiga stima de sine, iar gentile, care sunt recunoscute dupa style, pret sau brand, sunt o metoda rapida. Unii spun ca gentile sunt atat de importante deoarece spun multe despre tine si prezinta calea cea mai sigura sa stie cat de mult a costat.

Sondaje de opinie spun ca o geanta trebuie sa fie functionala si sa nu cantareasca mult. Multe prefera sa-si achizitioneze replici ale gentilor, pentru ca nu trebuie sa uitam ca shoppingul trebuie sa fie ceva amuzant, nu dezamagitor cand vedem ca toate economiile noastre s-au dus pe un singur articol de fashion.

Calitatea conteaza enorm la o geanta, de aceea achizitiile trebuie facute pe termen mai lung. Sa poti investi intr-o geanta buna, alege-ti un model mai simplu, spre clasic, in acest fel nu vei risca sa fii demodata si gentuta sa sfarseasca intr-un colt de dulap.

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *